Ce e Cozonacul?

Bună, pofticiosule!

 

Cozonacul nu e doar un desert. Nu e fusion sau molecular, dar e plin de tehnică și slow cooked prin excelență. E liant între generații: e deopotrivă poveștile frumoase ale bunicii de la sărbători, mâna harnică a mamei de la frământat și ochii curioși ai copilului care vede pentru prima oară cum crește aluatul. E poftă nestăpânită când îi simți mirosul, explozie de gust și serotonină la prima îmbucătură și plăcere vinovată după ce-ai înfulecat 3 felii consecutiv. Cozonacul nu are timp: în fața lui ești copil pofticios, adult rafinat și bătrân nostalgic în același timp. Și e ok, pentru că inima simte mereu la fel. Cozonacul e dragoste și viață trăită frumos.

 

Gustă-l!

 

Cu ingrediente cât mai naturale și multă umplutură, cozonacul Cozonăcescu nu are cum să nu fie și pe gustul tău. Folosim ouă, lapte și smântână, făină de moară, unt 82% , drojdie proaspătă și coajă de portocală BIO. Umplutura este bogată în nucă mereu proaspăt măcinată, cacao extra dark, stafide și rahat. Desigur, aceasta poate fi personalizată după propriul gust, ca tu să ai parte de cozonacul la care pofteai.

 

Coacem cu drag și spor, după o rețetă transmisă și perfectată din generație în generație.