Publicat pe Lasă un comentariu

O veste bună nu vine niciodată singură

Am deschis listele pentru Crăciun, dar și pentru sâmbăta viitoare. Site-ul e up and running și toți Dolofanii® pot fi comandați pentru 10, 22, 23 și 24 decembrie. Nu uitați că producția artizanală e limitată numeric, așa că cel mai bine e să îl știți “pus deoparte” din timp.

Fiindcă știm și noi că înainte de Crăciun timpul curge mai repede, avem livrare. Cu ajutorul prietenilor de la Iași Delivery, Dolofanul® poate alerga către ta. Desigur, dacă ești unul dintre preferații divinității și te organizezi mai bine, te așteaptă nerăbdător la TRYP – Specialty Coffee&Treats.

Ultima și poate cea mai aproape de sufletul nostru veste: am finalizat procesul de înregistrare a mărcii. Pentru că DOLOFANUL® nu e doar un cozonac. Dolofanul® e un gust perfectat în familie timp de 3 generații, care a preluat numele din alintul din copilărie al mâinilor care se joacă în aluat. Dolofanul® e o furtună perfectă de tradiție, tehnică și ingrediente de înaltă calitate, rațiunea de a fi a lui Cozonăcescu și obiect al afecțiunii pentru atâția dintre noi. Cu mare dragoste și mândrie putem acum spune că este EXCLUSIV AL NOSTRU.

This is what we call a good Monday. Liste deschise, livrare disponibilă, the one and ONLY Dolofan®.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *